Search found 6 matches

by jbryant
Wed Jan 12, 2011 6:09 am
Forum: Technical Issues (crashes, error messages, etc.)
Topic: Inserted images not showing in incredimail2
Replies: 8
Views: 5763

Re: Inserted images not showing in incredimail2

It appears it was a recent update to McAfee that caused my problems with Incredible Mail. All straightened out now thanks to the help from Incredible Mail Forum. Thank You!
by jbryant
Wed Jan 12, 2011 5:44 am
Forum: Technical Issues (crashes, error messages, etc.)
Topic: Inserted images not showing in incredimail2
Replies: 8
Views: 5763

Re: Inserted images not showing in incredimail2

THAT WORKED!!! So how do I allow incredible mail to work and still have my McFee Firewall? emoticon-0100-smile
by jbryant
Tue Jan 11, 2011 2:02 pm
Forum: Technical Issues (crashes, error messages, etc.)
Topic: Inserted images not showing in incredimail2
Replies: 8
Views: 5763

Re: Inserted images not showing in incredimail2

No it is an incredible mail problem as I don't do anything with gmail
by jbryant
Sat Jan 08, 2011 4:44 pm
Forum: Technical Issues (crashes, error messages, etc.)
Topic: Trouble receiving images in emails
Replies: 17
Views: 10891

Re: Trouble receiving images in emails

Incred mail help us???
by jbryant
Fri Jan 07, 2011 8:29 pm
Forum: Technical Issues (crashes, error messages, etc.)
Topic: Inserted images not showing in incredimail2
Replies: 8
Views: 5763

Re: Inserted images not showing in incredimail2

I am having the same problem. I tested it by sending a inserted image to my gmail account and the using forward to send it back and it came back with no image. This is definitely a bug in incredimail2. emoticon-0130-devil I have this same problem since I did the last update with incredible mail. I ...
by jbryant
Fri Jan 07, 2011 8:26 pm
Forum: Technical Issues (crashes, error messages, etc.)
Topic: Little red X
Replies: 5
Views: 3452

Re: Little red X

Hi Deja, That little red x represents a missing image file. In this case the script portion of the 'J Barvuz' signature. Why you're missing that signature image I can't say, but I don't think it's related to your missing "New" symbol. I have this same problem since I did the last update w...

Go to advanced search