Page 1 of 1

problem with using "From" when specifying an email address

Posted: Tue Oct 24, 2017 7:41 pm
by LGH27
Hello,

I have multiple email accounts and I have just noticed that regardless of which email address I select to use as my "From" address, all my messages are going out under my default email address.

Also had a weird experience yesterday. I received a message from Jane. I know 2 Janes. I read the message, clicked 'Reply', wrote my message and clicked 'Send'. My message was sent to the other Jane. I tried it multiple times and each time when I tried to reply to Jane 1, my email was sent to Jane 2.

Anyone have any similar experiences or an idea of what's going on.

Re: problem with using "From" when specifying an email address

Posted: Tue Oct 24, 2017 11:47 pm
by hfalexITA
Hi
I have an identical issue.
I noticed that the only way to make it work is to save the new email as a draft before sending it.
After this operation go to DRAFT folder and switch to the intended "send from" account and save it again.
Again... after this operation click on SEND IT and it should leave from the correct address.
I hope it makes sense.

Re: problem with using "From" when specifying an email address

Posted: Wed Oct 25, 2017 10:38 am
by IncrediModerator
Our developers are aware of the issue you encountered and are working on a solution.

As a workaround, simply write a new message with the appropriate From address and then copy the text from the original message into the new message window.

Our apologies for any inconvenience felt.