thumb photo in upper left of stationary

Use this forum to ask general setup and usage questions
Forum rules
Please read them carefully before posting new topic - Forum rules
Fishermanfred
IncrediUser
IncrediUser
Posts: 1
Joined: Fri Aug 13, 2010 7:25 pm

thumb photo in upper left of stationary

Postby Fishermanfred » Fri Aug 13, 2010 9:29 pm

Your IncrediMail Version: incredimail II
Your Internet Browser Type: Internet Explorer 7
Your Operation System: Windows XP

What have you done before the problem occurred?
I clicked "hide" eliminate the photo on a single e-mail. I have been unable to "un-hide" it It still appears on the upper left before I chose stationary ... but never on the stationary.l

If you receive any error message, please quote it precisely:


Please provide a full description of the problem:

BlackLady
IncrediMail Support Team Member
IncrediMail Support Team Member
Posts: 265
Joined: Wed Nov 25, 2009 5:10 pm

Re: thumb photo in upper left of stationary

Postby BlackLady » Mon Aug 16, 2010 3:27 pm

I apologize, however I did not fully understand what problem you encountered.

Please clarify exactly what you meant in your query, so that I can assist you in the best possible way.

Do you wish for the personal picture to appear on messages you send?
Best regards,

BlackLady
IncrediMail Customer Support

steveandmark
IncrediUser
IncrediUser
Posts: 1
Joined: Fri Aug 20, 2010 1:44 am

Re: thumb photo in upper left of stationary

Postby steveandmark » Fri Aug 20, 2010 1:49 am

Hi I have the same problem, when composing a test email to myself there is a picture in the top lefthand, if i click hide it appear to go/be removed; but when I receive a the test email its in the body of the email. I do not want any picture to be added automatically like this. How can it be stopped?

itaua
IncrediUser
IncrediUser
Posts: 21
Joined: Sun Jan 03, 2010 3:05 pm

Re: thumb photo in upper left of stationary

Postby itaua » Sun Aug 22, 2010 1:36 pm

I have the same thing going on, but it apparently doesn't show up at the receiver's end.


Return to “How do I...? Setup, General UI, Getting Started”

Who is online

Users browsing this forum: adriancg60, sethgw69 and 5 guests