silent Notifiers ?

Use this forum to get a solution for any technical issue that you have with IncrediMail (not send/receive problems).
Forum rules
Please read them carefully before posting new topic - Forum rules
yorkshirelass
IncrediUser
IncrediUser
Posts: 31
Joined: Thu Jan 07, 2010 8:40 pm

silent Notifiers ?

Postby yorkshirelass » Sat Jun 04, 2016 10:37 am

I have very strange problem . When a notifier pops up to tell me that an e-mail has arrived, I get the image but no sound.
All other sounds on Incredimail are working, e.g. Typing , music files
.Sound in Notifier is enabled in Tools/Options/Effects and is not set to play only at daytime.
All notifiers that I have tested do not have sound
I have followed instructions,from Incredimail Help to "enable all buttons in the Scripting sections are enabled and 'Play animations in web pages'
• 'Play sounds in web pages' are checked.
Unfortunately, there is still no sound when the Notifier comes up .
I have rebooted and installed the latest edition of Incredimail Premium
Am using Windows 10 64 bit, Firefox . All updated.
Any more ideas to get the sound back gratefully received !

User avatar
IncrediModerator
Site Moderator
Site Moderator
Posts: 7202
Joined: Wed Aug 12, 2009 2:58 pm

Re: silent Notifiers ?

Postby IncrediModerator » Mon Sep 26, 2016 12:25 pm

To address this issue, please enable Flash Player in Internet Explorer as instructed in the online article at:
https://helpx.adobe.com/flash-player/kb ... 10-ie.html

As IncrediMail uses the flash plugins from Internet Explorer, you must enable Flash Player in Internet Explorer. This is regardless of the browser you actually use to access the internet.

To launch Internet Explorer in Windows 10, simply click on the Search icon in the Windows taskbar, enter "Internet Explorer" in the search window, and press <Enter> on your keyboard.
Best regards,

IncrediModerator
IncrediMail Customer Support

Image Image

User avatar
IncrediModerator
Site Moderator
Site Moderator
Posts: 7202
Joined: Wed Aug 12, 2009 2:58 pm

Re: silent Notifiers ?

Postby IncrediModerator » Mon Sep 26, 2016 12:26 pm

If the problem continues, please manually reset the Internet Explorer settings as instructed in the online article at:
http://support.microsoft.com/kb/923737

After that, please restart your computer to ensure the changes take effect.

Please let me know the results.
Best regards,

IncrediModerator
IncrediMail Customer Support

Image Image


Return to “Technical Issues (crashes, error messages, etc.)”

Who is online

Users browsing this forum: staciegj16 and 5 guests