Licenses for IM Premium on 2 computers not working

Any problem that you may have with your license code - this is the place to get some answers!
Forum rules
Please read them carefully before posting new topic - Forum rules
gngracie
IncrediUser
IncrediUser
Posts: 16
Joined: Mon Jan 04, 2010 3:43 am

Licenses for IM Premium on 2 computers not working

Postby gngracie » Mon Jan 04, 2010 3:52 am

I have IM Premium on 2 computers (each with their own license). Yesterday, both computers lost their license information. When I enter the license number I get this message: Invalid registratoin code. Please make sure that you have entered the correct code. (which, of course, I've double checked multiple times)

I've had both computers for several years (both with IM Prem for several years) with no problems. The only thing I can think of that has changed recently is that I downloaded the free photo maker on both computers when it came out (approximately 1 month ago). Both computers use Windows XP and IE 7 (I can't upgrade to IE 8 because of a program I use for work).

Has anyone else ever had this problem? If so, how did you correct it?

TIA.

User avatar
IncrediModerator
Site Moderator
Site Moderator
Posts: 7074
Joined: Wed Aug 12, 2009 2:58 pm

Re: Licenses for IM Premium on 2 computers not working

Postby IncrediModerator » Mon Jan 04, 2010 9:57 am

Probably you didn't enter your registration codes correctly. Send me a private message with your registration code and I will check this issue.
Best regards,

IncrediModerator
IncrediMail Customer Support

Image Image


Return to “Registration codes”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest