I lost my emoticons animation

Here you will find answers about IncrediMail and Microsoft new operation system - Windows 7!
Forum rules
Please read them carefully before posting new topic - Forum rules
JamesIM
IncrediUser
IncrediUser
Posts: 1
Joined: Wed Mar 04, 2015 1:55 pm

I lost my emoticons animation

Postby JamesIM » Wed Mar 04, 2015 2:16 pm

Your IncrediMail Version: 2.5
Your Internet Browser Type: FireFox 3.5
Your Operation System: Windows 7

What have you done before the problem occurred?
certainly somthing but I don't know what exactly

If you receive any error message, please quote it precisely:
no error message

Please provide a full description of the problem:
when I write a new mail if I insert a (binette in french) amoticons there is no animation
sorry for my english I hope you understand my problem
my browser is Firefox 36
thanks

IncrediAdmin2
IncrediMail Support Team Member
IncrediMail Support Team Member
Posts: 4284
Joined: Tue May 15, 2012 11:42 am

Re: I lost my emoticons animation

Postby IncrediAdmin2 » Thu Mar 12, 2015 5:23 pm

Please send me a screenshot of the problem you encounter and give a short description of the problem. To create the screenshot, please click here:

http://www2.incredimail.com/contents/setup/xml_support/IncrediScreenshot.exe

Click 'Run' and when the file download completes, click 'Run' again

When you see the problem on your computer screen again, click the 'Make Screenshot' in the bottom right-hand corner of your screen. Close the IncrediMail Screenshot Creator and attach the 'IncrediMail_Screenshot_0001.jpg' file created on your Desktop to your reply.
Best regards,

IncrediAdmin2
IncrediMail Customer Support


Return to “Windows 7”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests